Kongeparken

Har hatt en utrolig fin dag med flotte folk. Nedtur på bussen med noen drittkommentarer, men ristet det fort av meg! Jeg og jentene skulle springe for å rekke en av karusellene og jeg klarte å miste iPhonen i bakken og hele baksiden knuste .. Just my luck! Jaja, ble ganske lei meg der og da men kunne jo ikke gjøre noe annet enn å bare glemme det og kose meg der og da. IPhonen funker helt fint, og alt jeg trenger å gjøre er å skifte det knuste bakpå. Ellers har jeg kost meg masse med jentene , spist masse godt, kjørt en del karuseller og bare ledd og hatt det morsomt i god været! Siste utflykten eller turen med klassen, utrolig trist å tenke på! Hadde en uforglemmelig tur med de aller beste!

iPhone bilder, håper det går fint! Her ser dere også iPhonen ja .. Huff! Beste er att den funker helt normalt og att det ikke skjedde noe med kameraet!


  3 kommentarer på "Kongeparken"

Postet av: ingrid w
d va kjempe kjekt, men domt me iphonen!

sugde for meg å ha vondt i magen å motta dra hjem kl. too!! men men..va kjekt uansett <3

ps: neste gang du sga legga ud bilder av meg kan du godt spørr fusst...sånn att eg isje ende opp me d der!!!
19.06.2012, 22:10
Postet av:
Lol,på facebook skreiv du at du begynnte å grina !! Lol,sykt flaut ! Dt e bare en mobil, du kunne jo ha kjøpt en som var bedre og sikkert mye billigere , istede for iphone ;)
21.06.2012, 13:39
Postet av: Bøø
Det va gøøyyy ;---)
21.06.2012, 20:59

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
hei sjønninger! mitt navn er vilde, jeg er 13 år gammel og dette er min blogg om mote, sminke og hverdag . håper du liker bloggen, og legger igjen en søt kommentar! love vilde ♥


arkiv


Juni 2012
Mai 2012


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits